2016. már 25.

A NOK egy törvényileg létrehozott PIRAMISJÁTÉK

írta: fpj
A NOK egy törvényileg létrehozott PIRAMISJÁTÉK

Nagyon pörög a média és a politika a NOK-on. A nemzeti otthonteremtési közösségek egy 100%-ig biztos nukleáris pénzügyi bomba ahol rengeteg ember fog nagyon pórul járni.

Megvilágítom a  problémás pontokat, de abból is a legfontosabbat a pszichológiait:

ponzischeme_zpse661e5fe-1.pngKépzeljünk el egy közösséget(csoportot) ahol az jut előbb lakáshoz aki a legtöbbet fizeti be. A legtöbbet befizető tag vélhetően a legtehetősebb a csoportban. A magas befizetései miatt ő fog a csoportból vélhetően legelőször lakáshoz jutni, majd ő kiszáll a játékból és a többiek jönnek akik kevesebbet fizetnek be. A csatlakozók száma véges, hiszen nincs végtelen ember a rendszerben. A többiek pedig jó magyar szokás szerint ami az irigység, elkezdenek elégedetlenkedni és lakásárak is folyamatosan változni fognak.
Azt kell látni, hogy alapvetően hiányzik a magyar társadalomból a szolidaritás és amikor pénzről beszélünk akkor ez az állítás fokozottan igaz. Emlékszünk még a baumagra, a MÁV ABE-re ezek hasonló elven működtek és mindegyiknek csúfos vége lett.

Az egész NOK egy törvényileg létrehozott PIRAMISJÁTÉK ahol jelen esetben a szegényebbek és későn csatlakozók fogják megint elvinni a balhét és fognak nagyon pórul járni.

Akiben csak egy aprócska szikra szorult a józan észből az a lehető legjobban elkerüli a NOK-ot. Ha tényleg lakásra akar valaki gyűjteni akkor ott vannak a lakástakarékok, ami szabályozott, biztosított, működő, intézmények amelyek külföldön is fellelhetőek.

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Szólj hozzá

NOK lakás lottó